Lávaköves masszázs

Amíg nem érezheted bőrödön a nap melegét, töltekezz a föld erejéből!
A lávakövek csodás közvetítők ehhez, lelked feltöltéséhez!

A lávaköves masszázs mintegy 3000 évre nyúlik vissza. Egyes források szerint az ősmagyarok sámánjai is használtak a gyógyításhoz, felmelegített köveket.

A kezelést 40-50 C-ra hevített kövekkel végezzünk és olyan speciális masszázstechnikát alkalmazunk, amely segíti az energiaáramlást és a stressz oldásával párhuzamosan javítja a közérzetet. Fokozza a vérkeringést, méregtelenít, lazítja az izmokat, enyhíti az álmatlanságot és rendkívül jót tesz a bőrnek, mivel a meleg masszázs során az olaj a bőr mélyebb rétegeibe jut. A test ellazulása mellet a lélek is relaxál. A merev izmok és ízületek visszanyerik a rugalmasságukat, a lélek pedig meditatív állapotba kerül.

A lávaköves masszázs minden olyan pozitív élettani hatással rendelkezik, mint az összes többi masszázs, azonban a meleg kövek felerősítik ezeket a hatásokat.

A masszázs relaxálással egybekötött csakra terápia is. A csakrák az egyes szervek és szervcsoportok működésével hozhatók összefüggésbe. Ezeket serkentik, stimulálják a csakrákra helyezett felmelegített lávakövek. E csakraharmonizálás erős blokkoldó hatású, és mély fizikai és szellemi relaxációt biztosít, ezáltal csökkenti a fizikai és szellemi feszültséget.

A kezelés időtartama: 90 perc.